Blomvarianten i Bergvik

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderhamn och Blomvarianten i Bergvik är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Blomvarianten i Bergvik är ett av dem. Statusen för Blomvarianten i Bergvik är att Bolaget är aktivt.

Blomvarianten i Bergvik är ett Enskild firma och skapades 1999-11-19. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Blomvarianten i Bergvik ska trivas.

Blomvarianten i Bergvik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27. I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Blomsteraffär.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blomvarianten i Bergvik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Blomvarianten i Bergvik och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Blomvarianten i Bergvik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-424115.

.

De som är på något sätt har med Blomvarianten i Bergvik är Johansson, Britt-Marie som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Blomvarianten i Bergvik har 590614-XXXX som sitt organisationsnummer.