RoNo Bioteknik

Gävleborgs län

Information

580906-XXXX är organisationsnummer för verksamheten RoNo Bioteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RoNo Bioteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som RoNo Bioteknik finns i.

RoNo Bioteknik har varit registrerat sedan 2005-11-15 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för RoNo Bioteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

RoNo Bioteknik är och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för RoNo Bioteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med RoNo Bioteknik så kan ni göra det på telefon genom 0270-60510 eller genom brev på följande adress:

Projektering och tillhandahållning av biobränsleutrustning, pellets, ved, spannmål, flis och solvärme.

Det finns olika personer som har en koppling med RoNo Bioteknik och det är Norbäck, Rolf Sven Gunnar som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,