Tönshammars Catering och Café Ljusnelaxen

Gävleborgs län

Information

Tönshammars Catering och Café Ljusnelaxen är en verksamhet som finns i Söderhamn. I Tönshammars Catering och Café Ljusnelaxen finns det lite olika personer som är förknippade och det är Modig, Barbro Kristina som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tönshammars Catering och Café Ljusnelaxen så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tönshammars Catering och Café Ljusnelaxen på telefon 0270-60116.

Catering av mat och kaffe samt servering av mat och kaffe på cafe

Idag är Tönshammars Catering och Café Ljusnelaxen av bolagstypen Enskild firma.

Tönshammars Catering och Café Ljusnelaxen är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tönshammars Catering och Café Ljusnelaxen innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-06-12 och Tönshammars Catering och Café Ljusnelaxen är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-06-12.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tönshammars Catering och Café Ljusnelaxen så är det följande:

Tönshammars Catering och Café Ljusnelaxen har 571214-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.