LA Djurboden Foder & Tillbehör

Gävleborgs län

Information

570513-XXXX är organisationsnummer för verksamheten LA Djurboden Foder & Tillbehör. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LA Djurboden Foder & Tillbehör är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som LA Djurboden Foder & Tillbehör finns i.

LA Djurboden Foder & Tillbehör har varit registrerat sedan 1997-03-07 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för LA Djurboden Foder & Tillbehör så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

LA Djurboden Foder & Tillbehör är och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för LA Djurboden Foder & Tillbehör är följande:

Vill ni komma i kontakt med LA Djurboden Foder & Tillbehör så kan ni göra det på telefon genom 0270-10552 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av djurfoder och djurtillbehör samt zoologisk verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LA Djurboden Foder & Tillbehör och det är Holm, Ulf Lennart som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,