Per-Åke Ekströms Ingenjörsbyrå

Gävleborgs län

Information

570427-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Per-Åke Ekströms Ingenjörsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Per-Åke Ekströms Ingenjörsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Per-Åke Ekströms Ingenjörsbyrå finns i.

Per-Åke Ekströms Ingenjörsbyrå har varit registrerat sedan 1989-10-16 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Per-Åke Ekströms Ingenjörsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Per-Åke Ekströms Ingenjörsbyrå är och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Per-Åke Ekströms Ingenjörsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Per-Åke Ekströms Ingenjörsbyrå så kan ni göra det på telefon genom 0270-421105 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom elbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Per-Åke Ekströms Ingenjörsbyrå och det är Ekström, Per-Åke som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, Andersson, Ingrid Eva-Karin som är född 1960 och har titeln Prokurist,