Söderhamns Styr & Regler

Gävleborgs län

Information

560903-XXXX är organisationsnummer för bolaget Söderhamns Styr & Regler. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Söderhamns Styr & Regler är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Söderhamns Styr & Regler finns i.

Söderhamns Styr & Regler har varit registrerat sedan 2003-04-25 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Söderhamns Styr & Regler så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-27.

Söderhamns Styr & Regler är och det finns flera bolag i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Söderhamns Styr & Regler är följande:

Vill ni komma i kontakt med Söderhamns Styr & Regler så kan ni göra det på telefon genom 0270-10709 eller genom brev på följande adress:

Montage och service av styr och reglerutrustning, typ läkemedelsföretag och pappersindustrin. Innovation samt montage och service av pelletsbrännare.

Det finns olika personer som har en koppling med Söderhamns Styr & Regler och det är Lindberg, Karl-Axel som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,