Margarethas Fot & Skönhetsstudio

Gävleborgs län

Information

560304-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Margarethas Fot & Skönhetsstudio. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Margarethas Fot & Skönhetsstudio är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Margarethas Fot & Skönhetsstudio finns i.

Margarethas Fot & Skönhetsstudio har varit registrerat sedan 1988-05-24 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Margarethas Fot & Skönhetsstudio så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Margarethas Fot & Skönhetsstudio är och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Margarethas Fot & Skönhetsstudio är följande:

Vill ni komma i kontakt med Margarethas Fot & Skönhetsstudio så kan ni göra det på telefon genom 0270-13250 eller genom brev på följande adress:

Fotvård

Det finns olika personer som har en koppling med Margarethas Fot & Skönhetsstudio och det är Siggstedt Larsson, Astrid Margareta som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,