Jeven AB

Gävleborgs län

Information

I Söderhamn finns det ett Aktiebolag som heter Jeven AB. Det finns flera verksamheter som liknar Jeven AB i Gävleborgs län. Söderhamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Jeven AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2009-01-29 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2008-11-05 så har Jeven AB varit registrerat och sedan 2009-01-29 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Jeven AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Jeven AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Täljev. 2, 826 40, Söderhamn. Vi ni istället prata med Jeven AB så kan ni göra det på 0270-70275.

Bolagets verksamhet ska vara att driva planering, utveckling, tillverkning och handel av ventilationsprodukter samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johansson, Lars Urban som är född 1966 och har titeln VD, Johansson, Lars Urban som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Korhonen, Kaarlo Antero som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindahl Klausen, Sören som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Korhonen, Kaarlo Antero Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Jeven AB har 556769-0390 som sitt organisationsnummer.