Wiklund och Söderholm El AB

Gävleborgs län

Information

I Söderhamn finns det ett Aktiebolag som heter Wiklund och Söderholm El AB. Det finns flera verksamheter som liknar Wiklund och Söderholm El AB i Gävleborgs län. Söderhamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Wiklund och Söderholm El AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-11-22 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2007-10-22 så har Wiklund och Söderholm El AB varit registrerat och sedan 2007-11-22 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Wiklund och Söderholm El AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Wiklund och Söderholm El AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Pinnarviken 321, 826 91, Söderhamn. Vi ni istället prata med Wiklund och Söderholm El AB så kan ni göra det på 070-1422445.

Föremålet för bolagets verksamhet är El-tele och datainstal- lationer, servicearbeten, försäljning av elmaterial samt förvaltning av fast och lös egendom såsom aktier och övriga värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wiklund, Mats Tobias som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderholm, Björn Anders som är född 1980 och har titeln Suppleant, REVISION4U i Söderhamn AB som är född och har titeln Revisor, Sjödelius, Alf Gunnar Rune som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, REX Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Wiklund och Söderholm El AB har 556740-7696 som sitt organisationsnummer.