RB Bioproduction AB

Gävleborgs län

Information

RB Bioproduction AB är ett företag som finns i Söderhamn. I RB Bioproduction AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bertilsson, Reine Gunnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertilsson, Per Ronny som är född 1968 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med RB Bioproduction AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå RB Bioproduction AB på telefon 0270-60200.

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av biobränsle, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är RB Bioproduction AB av bolagstypen Aktiebolag.

RB Bioproduction AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

RB Bioproduction AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-11-15 och RB Bioproduction AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-12-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RB Bioproduction AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

RB Bioproduction AB har 556737-6636 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.