Söderhamns Knivaktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska marknadsföra och sälja knivar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Söderhamns Knivaktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är Söderhamns Knivaktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 2007-08-30 så skapades Söderhamns Knivaktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556736-7601 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Söderhamn.

Just nu är Söderhamns Knivaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Söderhamns Knivaktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-3651540 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Söderhamns Knivaktiebolag är Borenius, Lars Börje som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Borenius, Filippa Helena Edith A som är född 1988 och har titeln Suppleant, Boman, Henrik Nils Gunnar som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .