Hans Alvar i Ringa AB

Gävleborgs län

Information

556736-4855 är organisationsnummer för verksamheten Hans Alvar i Ringa AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hans Alvar i Ringa AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Hans Alvar i Ringa AB finns i.

Hans Alvar i Ringa AB har varit registrerat sedan 2007-08-25 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hans Alvar i Ringa AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-01-11.

Hans Alvar i Ringa AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hans Alvar i Ringa AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hans Alvar i Ringa AB så kan ni göra det på telefon genom 060-613448 eller genom brev på följande adress:
Köpmang. 5, 852 31, Sundsvall

Bolaget skall bedriva begravningsentreprenader,jord- och skogsbruk,föredragshållning i pedagogik,framställning av teater och shower, handel med aktier och andra värdepapper fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hans Alvar i Ringa AB och det är Ringshamre, Hans Alvar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsman, Jan Peter som är född 1951 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor,