Säkerhet- och Bevakning i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Säkerhet- och Bevakning i Söderhamn AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. Säkerhet- och Bevakning i Söderhamn AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Säkerhet- och Bevakning i Söderhamn AB är momsregistrerat sedan2007-09-13 och har organisationsnummer 556735-8378.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0270-12027 alternativt besöka eller skicka post till Säkerhet- och Bevakning i Söderhamn AB på följande adress Flygstaden Byggnad 7, 826 70, Söderhamn.

Säkerhet- och Bevakning i Söderhamn AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-09-13.

I Säkerhet- och Bevakning i Söderhamn AB så sitter följande personer i styrelsen: , Ljungström, Jan Gunnar som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva bevakning, säkerhetskonsultation, utbildningar och brandvakt samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.