Lindqvist Westlund Måleri AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och Lindqvist Westlund Måleri AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lindqvist Westlund Måleri AB är ett av dem. Statusen för Lindqvist Westlund Måleri AB är att Bolaget är aktivt.

Lindqvist Westlund Måleri AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-30. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lindqvist Westlund Måleri AB ska trivas.

Lindqvist Westlund Måleri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-08. I Söderhamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva måleri, kakling, snickeri, design och färgsättning samt försäljning av material samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lindqvist Westlund Måleri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-08.

Idag är Lindqvist Westlund Måleri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Lindqvist Westlund Måleri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-225990.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Lindqvist Westlund Måleri AB är Vestlund, Mats Olov som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindqvist, Kjell-Arne Joakim som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestlund, Hans Peter som är född 1969 och har titeln Suppleant, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln RevisorWennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor, .

Lindqvist Westlund Måleri AB har 556735-3122 som sitt organisationsnummer.