Sandviksudden AB

Gävleborgs län

Information

Sandviksudden AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Sandviksudden AB finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sandviksudden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Sandviksudden AB har haft sedan 2007-08-03. Sandviksudden AB har funnits sedan och 2007-08-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sandviksudden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tippv. 12 B, 826 40, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-70330.

Söderhamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sandviksudden AB Privat, ej börsnoterat.

Sandviksudden AB har idag 556734-2851 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Sandviksudden AB

Bolaget Skall bedriva markexploatering.

I Sandviksudden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eismar, Per Anders som är född 1954 och har titeln VD, Sahlin, Kjell Rune som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Rolf Arne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Eismar, Per Anders som är född 1954 och har titeln Suppleant, Persson, Rolf Roger som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .