Stormyran Företagssupport AB

Gävleborgs län

Information

Stormyran Företagssupport AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Stormyran Företagssupport AB finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stormyran Företagssupport AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Stormyran Företagssupport AB har haft sedan 2008-01-11. Stormyran Företagssupport AB har funnits sedan och 2008-01-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stormyran Företagssupport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stocksätter 3872, 821 , Bollnäs men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5851303.

Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Stormyran Företagssupport AB Privat, ej börsnoterat.

Stormyran Företagssupport AB har idag 556733-6168 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Birgitta Eleonora S -Lindén, Mats Erik är den som för stunden ansvarar för Stormyran Företagssupport AB

Bolaget skall bedriva verksamhet med bemanning och rekrytering samt sälja konsulttjänster inom områdena produktion, produktionssupport, ekonomi och administration och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom äga och förvalta aktier och andra värdepapper.

I Stormyran Företagssupport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Birgitta Eleonora S som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindén, Mats Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lafon, Sébastien Stig som är född 1988 och har titeln Suppleant, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .