KaMaHaSa AB

Gävleborgs län

Information

KaMaHaSa AB är en verksamhet som finns i Söderhamn. I KaMaHaSa AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmstedt, Anna Katarina som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanström, Mats Bertil som är född 1966 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med KaMaHaSa AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå KaMaHaSa AB på telefon 0270-18117.

Bolaget skall bedriva försäljning av kläder, hudvårdsprodukter, accessoarer och heminredningsdetaljer, handel med kaffe och te samt försäljning och tillverkning av hus samt därmed förenlig verksamhet. Ävensom äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är KaMaHaSa AB av bolagstypen Aktiebolag.

KaMaHaSa AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

KaMaHaSa AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och KaMaHaSa AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-07-30.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KaMaHaSa AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

KaMaHaSa AB har 556732-1228 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.