Gomba Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Gomba Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. Gomba Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Gomba Aktiebolag är momsregistrerat sedan2007-06-21 och har organisationsnummer 556730-8555.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 073-8361011 alternativt besöka eller skicka post till Gomba Aktiebolag på följande adress KUNGSGATAN 3, 826 30, Söderhamn.

Gomba Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2009-01-03.

I Gomba Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Andersen Sundqvist, Kari som är född 1945 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolgets verksamhet ska vara att bedriva service och handel med datorutrustningar samt systemutveckling, programmering, konsultationer och utbildningar inom media och datorområdet ävensom försäljning av reklamprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.