JBW Innova AB

Gävleborgs län

Information

JBW Innova AB är en verksamhet som finns i Söderhamn. I JBW Innova AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wroblewski, Jan Bruno som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wroblewski, Mona-Britt Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JBW Innova AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå JBW Innova AB på telefon 0270-284989.

Bolget skall bedriva försäljning, utveckling och design av miljökåpor till bostäder. Miljökåpan förhindrar bl a pollen och föroreningar i luften att tränga sig in i bostäder. Samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är JBW Innova AB av bolagstypen Aktiebolag.

JBW Innova AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

JBW Innova AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-08-09 och JBW Innova AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-08-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JBW Innova AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

JBW Innova AB har 556730-2319 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.