Heval Kebab AB

Gävleborgs län

Information

Heval Kebab AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Heval Kebab AB finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Heval Kebab AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Heval Kebab AB har haft sedan 2007-04-19. Heval Kebab AB har funnits sedan och 2007-04-19 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Heval Kebab AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Marma Centrum, 820 26, Marmaverken men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-426100.

Söderhamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Heval Kebab AB Privat, ej börsnoterat.

Heval Kebab AB har idag 556726-6522 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Heval Kebab AB

Bolaget skall bedriva tillverkning av kebab och charkuterivaror samt bedriva partihandel- grossiströrelse med livsmedel, samt export och import av dagligvaror, vidare skall handel med värdepapper ingå och därmed förenlig verksamhet.

I Heval Kebab AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Koc, Umut som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Koc, Beyoncé Gözde som är född 1985 och har titeln Suppleant, REVISION4U i Söderhamn AB som är född och har titeln Revisor, Sjödelius, Alf Gunnar Rune som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, REX Revision AB som är född och har titeln Revisor, .