Lerviks Bio energiteknik AB

Gävleborgs län

Information

Lerviks Bio energiteknik AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Lerviks Bio energiteknik AB finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lerviks Bio energiteknik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lerviks Bio energiteknik AB har haft sedan 2007-06-28. Lerviks Bio energiteknik AB har funnits sedan och 2007-06-28 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lerviks Bio energiteknik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandv. 7, 820 22, Sandarne men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5403865.

Söderhamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lerviks Bio energiteknik AB Privat, ej börsnoterat.

Lerviks Bio energiteknik AB har idag 556725-0153 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lerviks Bio energiteknik AB

Bolaget ska bedriva svets- och montagearbeten i fastbiobränsleanläggningar, såsom montering och ombyggnationer samt byggsmide och stålkonstruktioner åt industrianläggningar, företag och privatpersoner samt reparationer av småmotorer såsom båtmotorer och gräsklippare, därtill även entreprenadverksamhet med traktor och grävare samt därmed förenlig verksamhet.

I Lerviks Bio energiteknik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Bernt Inge som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Finnström, Hanna Margareta som är född 1981 och har titeln Suppleant, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .