BGT Åkeri AB

Gävleborgs län

Information

BGT Åkeri AB är ett av många verksamheter som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som BGT Åkeri AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

BGT Åkeri AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2007-03-01.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Saltlötsv. 1, 820 22, Sandarne. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BGT Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Söderhamn arbetar för att verksamheter som BGT Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BGT Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva godstransporter med lastbil, entreprenadverksamhet inom transport och anläggning, uthyrning av chaufförer, sjunktimmerhantering, köp och försäljning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BGT Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BGT Åkeri AB och det är följande personer, Gladh, Jan-Olov Thomas som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gladh, Björn Andreas som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Gladh, Kaj Olle Thomas som är född 1956 och har titeln Suppleant, Öman, Inger Viola som är född 1948 och har titeln Revisor, Lundström, Hans Gustav som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor.LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BGT Åkeri AB är 556724-9486.