Juristfirman Sällberg & Willerius AB

Gävleborgs län

Information

556724-9353 är organisationsnummer för företaget Juristfirman Sällberg & Willerius AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Juristfirman Sällberg & Willerius AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Juristfirman Sällberg & Willerius AB finns i.

Juristfirman Sällberg & Willerius AB har varit registrerat sedan 2007-03-01 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Juristfirman Sällberg & Willerius AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

Juristfirman Sällberg & Willerius AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Juristfirman Sällberg & Willerius AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Juristfirman Sällberg & Willerius AB så kan ni göra det på telefon genom 026-120360 eller genom brev på följande adress:
Norrlandsv. 5, 826 39, Söderhamn

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva juridisk rådgivning samt utbildning riktad mot företag och organisationer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Juristfirman Sällberg & Willerius AB och det är Willerius, Carl Rikard Gustaf som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sällberg, Gotte Niklas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Willerius, Karin Anita som är född 1930 och har titeln Suppleant, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,