Partner i jobb Sverige AB

Gävleborgs län

Information

556721-2195 är organisationsnummer för verksamheten Partner i jobb Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Partner i jobb Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Partner i jobb Sverige AB finns i.

Partner i jobb Sverige AB har varit registrerat sedan 2007-01-20 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Partner i jobb Sverige AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Partner i jobb Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Partner i jobb Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Partner i jobb Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 076-3141200 eller genom brev på följande adress:
Bomansg. 18A, 722 20, Västerås

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva personalrekrytering och personaluthyrning, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Partner i jobb Sverige AB och det är Åslund, Max Håkan Jonatan som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot,