Företagsbiten AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och Företagsbiten AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Företagsbiten AB är ett av dem. Statusen för Företagsbiten AB är att Bolaget är aktivt.

Företagsbiten AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-18. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där företaget finns i jobbar för att företag som Företagsbiten AB ska trivas.

Företagsbiten AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-09. I Söderhamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall genom att teckna serviceavtal inom kontorsadministration sälja och serva kontorsmaskiner och förnödenheter inom kontorssektorn, importera varor från utlandet och avsätta dessa inom den marina sektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Företagsbiten AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-09.

Idag är Företagsbiten AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Företagsbiten AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-428210.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Företagsbiten AB är Eriksson, Bo Arne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lena Birgitta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, Flinck, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Företagsbiten AB har 556720-8482 som sitt organisationsnummer.