Mekaniska Utföranden uMMu AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska bedriva industriservice och försäljning av produkter med inriktning på ventiler och pumpar samt entreprenadarbeten inom mekanisk industri och processindustri samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mekaniska Utföranden uMMu AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är Mekaniska Utföranden uMMu AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 2007-01-10 så skapades Mekaniska Utföranden uMMu AB och företaget är har F-skattsedel Mekaniska Utföranden uMMu AB har haft det sedan 2007-05-03.

Mekaniska Utföranden uMMu AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-03

556719-9780 är organisationsnummret för företaget som finns i Söderhamn.

Just nu är Mekaniska Utföranden uMMu AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Mekaniska Utföranden uMMu AB så går det att nå dem via telefon på 0270-12080 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mekaniska Utföranden uMMu AB är Jansson, Johan Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Laila Elisabet som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .