K. Kommers i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av stål och industriförnödenheter främst till verkstadsindustrin samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för K. Kommers i Söderhamn AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är K. Kommers i Söderhamn AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 2006-12-18 så skapades K. Kommers i Söderhamn AB och företaget är har ej F-skattsedel.

K. Kommers i Söderhamn AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-08

556718-0806 är organisationsnummret för företaget som finns i Söderhamn.

Just nu är K. Kommers i Söderhamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med K. Kommers i Söderhamn AB så går det att nå dem via telefon på 070-3996321 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom K. Kommers i Söderhamn AB är Arvidsson, Kent Roland som är född 1961 och har titeln Likvidator, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .