Enångers Macken AB

Gävleborgs län

Information

I Söderhamn finns det ett Aktiebolag som heter Enångers Macken AB. Det finns flera företag som liknar Enångers Macken AB i Gävleborgs län. Söderhamn är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2006-11-10 så har Enångers Macken AB varit registrerat. Idag är Enångers Macken AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Enångers Macken AB så kan man gör det genom att posta ett brev till GRANVÄGEN 4, 820 20, Ljusne. Vi ni istället prata med Enångers Macken AB så kan ni göra det på 0270-424282.

Bolaget skall bedriva försäljning av drivmedel och övriga petroleumprodukter, biltillbehör, livsmedel samt diverse kioskvaror och diverse bilreparationer och service och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jonsson, Nils Robert som är född 1969 och har titeln VD, Jonsson, Nils Robert som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Anna Katarina Elisabeth som är född 1969 och har titeln Suppleant, Sahlin, Bo Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. .

Enångers Macken AB har 556715-1922 som sitt organisationsnummer.