Ekonomi- och företagssupport i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och Ekonomi- och företagssupport i Söderhamn AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Ekonomi- och företagssupport i Söderhamn AB är ett av dem. Statusen för Ekonomi- och företagssupport i Söderhamn AB är att Bolaget är aktivt.

Ekonomi- och företagssupport i Söderhamn AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-11-10. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ekonomi- och företagssupport i Söderhamn AB ska trivas.

Ekonomi- och företagssupport i Söderhamn AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-25. I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall vara att sälja konsulttjänster till företag inom administration, ekonomi, produktion, marknad och därmed tillhörande verksamhet. Bolaget skall också förvalta fast och lös egendom och därmed tillhörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekonomi- och företagssupport i Söderhamn AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-25.

Idag är Ekonomi- och företagssupport i Söderhamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Ekonomi- och företagssupport i Söderhamn AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ekonomi- och företagssupport i Söderhamn AB är Andersson, Birgitta Eleonora S som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindén, Mats Erik som är född 1963 och har titeln Suppleant, REVISION4U i Söderhamn AB som är född och har titeln Revisor, Sjödelius, Alf Gunnar Rune som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, REX Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Ekonomi- och företagssupport i Söderhamn AB har 556715-1815 som sitt organisationsnummer.