Söderhamns Fastighetsutveckling AB

Gävleborgs län

Information

Fastighetsjuridisk och fastighetsekonomisk konsultverksamhet. Fastighetsmäklarverksamhet. Förvaltning av fastigheter och värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Söderhamns Fastighetsutveckling AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är Söderhamns Fastighetsutveckling AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 2006-11-06 så skapades Söderhamns Fastighetsutveckling AB och verksamheten är har F-skattsedel Söderhamns Fastighetsutveckling AB har haft det sedan 2006-11-09.

Söderhamns Fastighetsutveckling AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-11-16

556714-6591 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Söderhamn.

Just nu är Söderhamns Fastighetsutveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Söderhamns Fastighetsutveckling AB så går det att nå dem via telefon på 0270-284525 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Söderhamns Fastighetsutveckling AB är Lindqvist, Björn Olov som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Valborg Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .