Papper & Penna i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

Papper & Penna i Söderhamn AB är ett av många företag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Papper & Penna i Söderhamn AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Papper & Penna i Söderhamn AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2006-11-01.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Köpmantorget 2, 826 30, Söderhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Papper & Penna i Söderhamn AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-12555.

Söderhamn arbetar för att företag som Papper & Penna i Söderhamn AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Papper & Penna i Söderhamn AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av papper och kontorsvaror, försäljning av hygienartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Papper & Penna i Söderhamn AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Papper & Penna i Söderhamn AB och det är följande personer, Wahlund, Lars Thore som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Papper & Penna i Söderhamn AB är 556714-2616.