Garde Security AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Garde Security AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. Garde Security AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Garde Security AB är momsregistrerat sedan2006-12-14 och har organisationsnummer 556714-2186.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0270-428090 alternativt besöka eller skicka post till Garde Security AB på följande adress Sjötullg. 70, 826 50, Söderhamn.

Garde Security AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-12-14.

I Garde Security AB så sitter följande personer i styrelsen: Björhn, Arne Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utveckling, försäljning och service av larm och andra säkerhetsprodukter, samt även bedriva med ovannämnda förenlig verksamhet.