AB Centralhotellet i Söderhamn

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns AB Centralhotellet i Söderhamn. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. AB Centralhotellet i Söderhamn tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

AB Centralhotellet i Söderhamn är momsregistrerat sedan2006-11-02 och har organisationsnummer 556711-4144.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-6988869 alternativt besöka eller skicka post till AB Centralhotellet i Söderhamn på följande adress Rådhustorget, 826 32, Söderhamn.

AB Centralhotellet i Söderhamn är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-10-26.

I AB Centralhotellet i Söderhamn så sitter följande personer i styrelsen: Heinervall, John Christian som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva hotell, restaurang, pub och dans, samt fastighetsförvaltning och förvaltning av värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.