Inaberg Trailers AB

Gävleborgs län

Information

Inaberg Trailers AB är en verksamhet som finns i Söderhamn. I Inaberg Trailers AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Hans Niklas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wandin, Maria Margareta Aimé som är född 1973 och har titeln Suppleant, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Inaberg Trailers AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Inaberg Trailers AB på telefon 0270-288090.

Bolaget ska bedriva försäljning av nya och begagnade trailers samt import och export av trailers, caferörelse med ovanstående förenlig verksamhet.

Idag är Inaberg Trailers AB av bolagstypen Aktiebolag.

Inaberg Trailers AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Inaberg Trailers AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-05 och Inaberg Trailers AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-12.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Inaberg Trailers AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Inaberg Trailers AB har 556706-3531 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.