Ljusne Alltjänst AB

Gävleborgs län

Information

Ljusne Alltjänst AB är ett bolag som finns i Söderhamn. I Ljusne Alltjänst AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Jan Åke som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ann-Marie som är född 1952 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ljusne Alltjänst AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ljusne Alltjänst AB på telefon 0270-65050.

Bolaget ska bedriva industriservice avseende gummiprodukter och service samt reparationer och service av däck och övriga gummiprodukter samt försäljning av tillbehör samt bedriva elektronikåtervinning, entreprenadverksamhet i huvudsak markarbeten, uthyrning av personal, köp och försäljning av skrot, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ljusne Alltjänst AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ljusne Alltjänst AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ljusne Alltjänst AB innehar ej F-skattsedel och Ljusne Alltjänst AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ljusne Alltjänst AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ljusne Alltjänst AB har 556703-6743 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Gävleborgs län.