NST Nordic Security & Telecom AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns NST Nordic Security & Telecom AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. NST Nordic Security & Telecom AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

NST Nordic Security & Telecom AB är momsregistrerat sedan2006-02-15 och har organisationsnummer 556697-6964.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0270-12470 alternativt besöka eller skicka post till NST Nordic Security & Telecom AB på följande adress Växelg. 8, 826 40, Söderhamn.

NST Nordic Security & Telecom AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-02-15.

I NST Nordic Security & Telecom AB så sitter följande personer i styrelsen: Johannesson, Mickael Åke Krister som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Johannesson, Anna Susanne som är född 1971 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import, försäljning och uthyrning av säkerhetsprodukter, telefonväxlar med tillbehör samt kontorsutrustning och butiksinredning, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.