Forenergy AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Forenergy AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. Forenergy AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Forenergy AB är momsregistrerat sedan2006-04-14 och har organisationsnummer 556697-1429.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-5655122 alternativt besöka eller skicka post till Forenergy AB på följande adress Moränv. 12, 826 50, Söderhamn.

Forenergy AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-04-14.

I Forenergy AB så sitter följande personer i styrelsen: , Henriksson, John Fredrik som är född 1975 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom skogs- och energibranschen, bedriva affärsverksamhet inom biobränslebranschen, förvalta värdepapper och skogsfastigheter och därmed förenlig verksamhet.