Thorséns Åkeri AB

Gävleborgs län

Information

Thorséns Åkeri AB är en verksamhet som finns i Söderhamn. I Thorséns Åkeri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thorsén, Lars Johan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensk, Anna Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Thorséns Åkeri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Thorséns Åkeri AB på telefon 070-2662977.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, försäljning av transport- anknutna produkter, handel med bilar och båtar, rekonditionering av fordon, entreprenadarbeten inom byggsektorn, försäljning och tillverkning av smycken, försäljning av tillbehör till fordons- och marinbranschen, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Thorséns Åkeri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Thorséns Åkeri AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Thorséns Åkeri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-01 och Thorséns Åkeri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Thorséns Åkeri AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Thorséns Åkeri AB har 556695-8806 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.