D-O Norlin AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, äga och förvalta lös och fast egendom och värdepapper samt bedriva elkonsultverksamhet och byggnadsverksamhet samt därmed därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för D-O Norlin AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är D-O Norlin AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 2005-11-28 så skapades D-O Norlin AB och bolaget är har F-skattsedel D-O Norlin AB har haft det sedan 2006-12-23.

D-O Norlin AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-12-23

556691-7380 är organisationsnummret för bolaget som finns i Söderhamn.

Just nu är D-O Norlin AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med D-O Norlin AB så går det att nå dem via telefon på 070-2302963 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom D-O Norlin AB är Norlin, Daniel John Olof som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Norlin, Lars Olof som är född 1947 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .