Lencab i Marmaverken AB

Gävleborgs län

Information

Lencab i Marmaverken AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Lencab i Marmaverken AB finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lencab i Marmaverken AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lencab i Marmaverken AB har haft sedan 2006-04-14. Lencab i Marmaverken AB har funnits sedan och 2006-04-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lencab i Marmaverken AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kattöv. 8, 820 26, Marmaverken men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0270-426166.

Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lencab i Marmaverken AB Privat, ej börsnoterat.

Lencab i Marmaverken AB har idag 556690-2150 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lencab i Marmaverken AB

Bolaget skall tillverka matarhjul till skogsindustrin.

I Lencab i Marmaverken AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lind, Morgan Bert-Ove som är född 1966 och har titeln VD, Lind, Morgan Bert-Ove som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Fernlund Lind, Helena Margareta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .