Lingman Dryckeskonsult AB

Gävleborgs län

Information

Lingman Dryckeskonsult AB är ett av många företag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Lingman Dryckeskonsult AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lingman Dryckeskonsult AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-11-24.

Lingman Dryckeskonsult AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2005-10-14. Men sedan 2005-11-24 så har Lingman Dryckeskonsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Krong. 14, 826 32, Söderhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lingman Dryckeskonsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5444731.

Söderhamn arbetar för att företag som Lingman Dryckeskonsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lingman Dryckeskonsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att erbjuda fullservice och totalansvar avseende dryckeshantering till dagligvarubutiker i mellannorrland. Samt erforderlig försäljningsverksamhet av tillbehör till butikens dryckesavdelning, och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lingman Dryckeskonsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lingman Dryckeskonsult AB och det är följande personer, Lingman, Nils Thomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lingman, Karin Anna Kristina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lingman Dryckeskonsult AB är 556687-8491.