Horse garden AB

Gävleborgs län

Information

Horse garden AB är ett av många verksamheter som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Horse garden AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Horse garden AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-11-10.

Horse garden AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2005-10-05. Men sedan 2005-11-10 så har Horse garden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Maråkers Herrgård, 820 20, Ljusne. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Horse garden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-15730.

Söderhamn arbetar för att verksamheter som Horse garden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Horse garden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva travverksamhet, hästuppfödning, hästturism, gårdsbutik, uthyrning av lokaler och lantbruksmaskiner, tillverkning av hantverk, textil, sömnad, läder, teater- och nöjesarrangemang, hotell och pensionat, servering, assistentanordnare, och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Horse garden AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Horse garden AB och det är följande personer, Steen, Erik Per Gustaf som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Steen, Sigrid Maria-Therese som är född 1985 och har titeln Suppleant, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Horse garden AB är 556687-0167.