Nilssons Redovisning i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

Nilssons Redovisning i Söderhamn AB är ett av många företag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Nilssons Redovisning i Söderhamn AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nilssons Redovisning i Söderhamn AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-09-01.

Nilssons Redovisning i Söderhamn AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2005-08-31. Men sedan 2005-09-01 så har Nilssons Redovisning i Söderhamn AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nilssons Redovisning i Söderhamn AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3709454.

Söderhamn arbetar för att företag som Nilssons Redovisning i Söderhamn AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nilssons Redovisning i Söderhamn AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall utföra tjänster inom administration och ekonomi, utföra databehandling, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt driva dessa rörelsegrenar förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nilssons Redovisning i Söderhamn AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nilssons Redovisning i Söderhamn AB och det är följande personer, Nilsson, Lars Erik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Helena Elisabeth som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nilssons Redovisning i Söderhamn AB är 556685-1662.