Åke Norman Entreprenad i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

Åke Norman Entreprenad i Söderhamn AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Åke Norman Entreprenad i Söderhamn AB finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Åke Norman Entreprenad i Söderhamn AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Åke Norman Entreprenad i Söderhamn AB har haft sedan 2005-10-27. Åke Norman Entreprenad i Söderhamn AB har funnits sedan och 2005-10-27 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Åke Norman Entreprenad i Söderhamn AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Baggarg. 20, 826 32, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5277108.

Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Åke Norman Entreprenad i Söderhamn AB Privat, ej börsnoterat.

Åke Norman Entreprenad i Söderhamn AB har idag 556685-0995 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Åke Norman Entreprenad i Söderhamn AB

Bolaget ska bedriva entreprenadverksamhet främst inom transporter, förvaltning av fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Åke Norman Entreprenad i Söderhamn AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norman, Åke William som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Karin Margareta Josefine som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .