Jakob & Per Electro AB

Gävleborgs län

Information

Jakob & Per Electro AB är ett av många bolag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Jakob & Per Electro AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jakob & Per Electro AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-09-08.

Jakob & Per Electro AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2005-08-22. Men sedan 2005-09-08 så har Jakob & Per Electro AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Dammg. 3, 826 32, Söderhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jakob & Per Electro AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6767420.

Söderhamn arbetar för att bolag som Jakob & Per Electro AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jakob & Per Electro AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Föremålet för bolagets verksamhet är elinstallationer (även hissar, rulltrappor, larm, antenner, åskledare och elektriska värmesystem), fastighetsservice (facilities management), förvaltning av fast och lös egendom såsom aktier och liknande värdepappersinstrument och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jakob & Per Electro AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jakob & Per Electro AB och det är följande personer, Sahlén, Per Jakob som är född 1968 och har titeln VD, Sahlén, Per Jakob som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Spansk, Pär Olof som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sahlén, Marika Helena som är född 1972 och har titeln Suppleant, Wiitavaara Spansk, Annette Leone M som är född 1967 och har titeln Suppleant, REVISION4U i Söderhamn AB som är född och har titeln Revisor.Sjödelius, Alf Gunnar Rune som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, REX Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jakob & Per Electro AB är 556684-7165.