Jamong i Söderhamn Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556679-9515 är organisationsnummer för verksamheten Jamong i Söderhamn Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jamong i Söderhamn Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Jamong i Söderhamn Aktiebolag finns i.

Jamong i Söderhamn Aktiebolag har varit registrerat sedan 2005-04-29 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Jamong i Söderhamn Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Jamong i Söderhamn Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jamong i Söderhamn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Jamong i Söderhamn Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Annebergsv. 22, 826 61, Söderala

Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av liniment och andra hälsopreparat samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jamong i Söderhamn Aktiebolag och det är Axelsson, Duangkamon som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Erik Arne som är född 1931 och har titeln Suppleant,