Kenny Bertilsson Transport AB

Gävleborgs län

Information

Kenny Bertilsson Transport AB är ett av många företag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Kenny Bertilsson Transport AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kenny Bertilsson Transport AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2004-10-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tallstigen 7, 820 71, Ilsbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kenny Bertilsson Transport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3344540.

Söderhamn arbetar för att företag som Kenny Bertilsson Transport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kenny Bertilsson Transport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget ska bedriva åkerirörelse samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kenny Bertilsson Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kenny Bertilsson Transport AB och det är följande personer, Bertilsson, Jon Olof Kenny som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bertilsson, Stig Olof som är född 1954 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kenny Bertilsson Transport AB är 556668-9153.