Wixner & Rödin Entreprenad AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska utföra markarbeten, rivningsarbeten, uthyrning av entreprenadmaskiner, äga och förvalta fast egendom och värde- papper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wixner & Rödin Entreprenad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är Wixner & Rödin Entreprenad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 2004-10-13 så skapades Wixner & Rödin Entreprenad AB och bolaget är har F-skattsedel Wixner & Rödin Entreprenad AB har haft det sedan 2004-10-21.

Wixner & Rödin Entreprenad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-10-21

556668-3230 är organisationsnummret för bolaget som finns i Söderhamn.

Just nu är Wixner & Rödin Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Wixner & Rödin Entreprenad AB så går det att nå dem via telefon på 0270-428942 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Rödin, Jan Jimmy -Wixner, Claes Anders

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wixner & Rödin Entreprenad AB är Wixner, Claes Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Rödin, Jan Jimmy som är född 1975 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .