Bert-Inge i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva konsulting mot privat och offentlig sektor inom områdena mark, fastigheter, administration samt företags- och verksamhetsetableringar samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare bedriva handel och förvaltning av fastigheter och fastighetstillbehör samt värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bert-Inge i Söderhamn AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är Bert-Inge i Söderhamn AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 2003-11-07 så skapades Bert-Inge i Söderhamn AB och företaget är har F-skattsedel Bert-Inge i Söderhamn AB har haft det sedan 2004-01-15.

Bert-Inge i Söderhamn AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-02-12

556650-6316 är organisationsnummret för företaget som finns i Söderhamn.

Just nu är Bert-Inge i Söderhamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Bert-Inge i Söderhamn AB så går det att nå dem via telefon på 0270-31444 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -Schedin, Lisbeth Margareta Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bert-Inge i Söderhamn AB är Schedin, Lisbeth Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .