Gävleborgs Skeppshandel AB

Gävleborgs län

Information

I Söderhamn finns det ett Aktiebolag som heter Gävleborgs Skeppshandel AB. Det finns flera verksamheter som liknar Gävleborgs Skeppshandel AB i Gävleborgs län. Söderhamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Gävleborgs Skeppshandel AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-08-04 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2003-06-23 så har Gävleborgs Skeppshandel AB varit registrerat och sedan 2003-08-04 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Gävleborgs Skeppshandel AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Gävleborgs Skeppshandel AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Flygstaden Byggnad 78, 826 70, Söderhamn. Vi ni istället prata med Gävleborgs Skeppshandel AB så kan ni göra det på 0270-19306.

Bolaget skall bedriva grossist och detaljhandelförsäljning med inriktning på skeppshandel och restauranger, med livsmedel, alkohol och tobaksvaror, förnödenheter såsom verktyg, köksartiklar, husgeråd, textilvaror, hygienartiklar, kläder, skor, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Rottbers, Ture Olof som är född 1951 och har titeln Revisor, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Uppgift om firmateckning saknas Bolaget saknar registrerad styrelse. .

Gävleborgs Skeppshandel AB har 556645-5159 som sitt organisationsnummer.